PIERŚ Z KURCZAKA NA PARZE
przepyszna PIERŚ Z KURCZAKA NA PARZE !
- ### 2 podwójne piersi z kurczaka
- 0,5 kg pieczarek
- 0,5 kg ziemniaków
- włoszczyzna
- ser żółty
- przyprawa do drobiu
- Vegeta
- sól
- pieprz
Przygotowanie
- Krok 1Piersi z kurczaka pokroić w drobne paseczki, posypać przyprawą z kurczaka, polać olejem, pozostawić w tej marynacie ok 1 godziny.
- Krok 2Do naczynia miksującego wlać 0,5 litra wody, do koszyczka włożyć ziemniaki pokrojone w plastry, piersi z kurczaka ułożyć na Varomie, na nich umyte pieczarki i włoszczyznę.
- Krok 3Gotować 30 min. / Varoma / obr.poz. 2,
5 minut przed końcem posypać żółtym serem i dalej gotować. -
- Krok 1
Komentarze
Prześlij komentarz